(050) 073-9254

(098) 256-6366

infoit@outrozu@mnyiinukr.com

Політика конфіденційності

Оновлено 20-го квітня 2015 р.

Ви повідомлені і погоджуєтесь, що використовуючи сайт, який розроблений і підтримується командою Розумний.укр (далі – Розумний.укр, ми, нам, нами, наших або нас) і доступний за адресою www.rozumnyiukr.com (далі – Сайт), Ви автоматично набуваєте статусу Користувача Сайту (у поняття якого може також входити статус Клієнта або Виконавця) і погоджуєтеся з даною Політикою конфіденційності. Якщо Ви не згодні з даною Політикою конфіденційності, будь ласка, не використовуйте Сайт або наші послуги.

Збір, обробка та використання персональних даних Користувачів Сайту

Збір, обробка та використання персональних даних Користувачів Сайту здійснюється відповідно до чинного законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних».

Розумний.укр збирає два типи інформації:

  1. Інформацію, яку Користувач надає з власної ініціативи (наприклад, через відправлену заявку).
  2. Інформацію, що збирається системою автоматизованого супроводження виконання заявки.

Заповнення заявки

При поданні заявки за власною ініціативою, Користувач надає певні персональні дані, нариклад, ім'я, електронна пошта, номер телефону, адреса тощо.

Куки та інші трекінгові технології

Сайт використовує "куки" і деякі інші засоби супроводження. Куки є частиною даних, пов'язаних з інформацією про Користувача і зберігаються на комп'ютері Користувача. Більшість браузерів дозволяє контролювати використання куків, у тому числі, дозволяє Користувачу вибрати, чи слід приймати їх і як їх видалити. Сайт використовує сесійні куки, котрі видаляються, коли Користувач закриває браузер, а також постійні куки, які залишаються на комп'ютері Користувача, поки він їх не видалить вручну. У більшості браузерів Користувач може налаштувати отримання повідомлень, якщо він отримує куки. Користувач може заблокувати куки у браузері, а також
Сторонні Куки (при розміщенні реклами на Сайті, сторонні рекламодавці можуть розмістити власні куки у браузері Користувача).

Користувач може набувати статусу Клієнта і/або Виконавця.

Користувач набуває статусу Клієнта, якщо використовує Сайт з метою пошуку постачальників товарів чи виконавців різних послуг. Як зазначено у Правилах користування, Клієнту потрібно вказати у заявці певну інформацію про себе (наприклад, ім'я, електронну пошту, номер телефону, місцезнаходження тощо) і побажання щодо товару/послуги. Аналізуючи таку заявку, Розумний.укр здійснює пошук Виконавців з навичками і можливостями, що відповідають побажанням Клієнта. У випадку, якщо таких Виконавців знайдено, декільком із них буде надана частина персональної інформації Клієнта (наприклад, імя та контактні дані) і тільки для того, щоб Виконавець мав змогу зв'язатися з Клієнтом. Крім того, Розумний.укр може використовувати персональну інформацію Клієнта, щоб зв'язатися з ним з приводу уточнення деталей заявки, поліпшення послуг або отримання відгуку. Направляючи заявку, Клієнт також надає згоду, що в окремих випадках його персональні дані можуть бути використані для надання цільової реклами, ґрунтуючись на таких параметрах, як регіон, стать, інтереси, мета, звички і т.д.

Користувач набуває статусу Виконавця, якщо використовує Сайт з метою пошуку клієнтів. При реєстрації на Сайті Виконавець повинен надати певну інформацію про себе (наприклад, назва компанії, ім'я контактної особи, електронну пошту, номер телефону, місцезнаходження тощо) та товари чи послуги, які він надає. Виконавець надає згоду, що його контактна інформація може бути надана Клієнтам, з якими Виконавець погодиться співпрацювати.

Розумний.укр не розголошує, не використовує, не передає і не продає персональні дані чи іншу інформацію Користувачів третім особам у будь-яких інших цілях, крім зазначених вище, а також крім випадків, передбачених чинним законодавством України.

Користувач погоджується, що Розумний.укр має право дозволити довіреним третім сторонам супроводжувати використання і аналіз даних Користувача, таких як адреса, з якої йде запит на Сайт, IP-адреса або доменне ім'я, дата і час запиту сторінки, пов'язаного веб-сайту (якщо є) та інших параметрів в URL. Такі дані збираються з метою підвищення ефективності і продуктивності Сайту і окремих сервісів Сайту. Розумний.укр може співпрацювати з третіми особами для розміщення Сайту в мережі Інтернет; для роботи з різними функціями, доступними на Сайті; для відправлення та отримання електронної пошти; для аналізу даних; для надання результатів пошуку та посилань; для допомоги у виконанні заявок Клієнта.

Розумний.укр має право надавати персональні дані або іншу інформацію його засновникам, філіям, підрозділам та відділам. Розумний.укр має право передавати персональні дані чи іншу інформацію в якості активу у зв'язку з планованими або фактичними злиттям або продажем (у тому числі передачами, зробленими в стані неплатоспроможності або банкрутства) за участю всього або частини бізнесу Розумний.укр, у випадку корпоративної реорганізації, продажу акцій, змін в управлінні тощо.

Розумний.укр може розкривати персональні дані у випадках, передбачених чинним законодавством України, наскільки це необхідно у демократичному суспільстві в інтересах національної безпеки, економічного добробуту або захисту прав і свобод Користувачів, Розумний.укр чи інших осіб.

У разі будь-яких інших намірів передачі персональних даних Корустувача, не передбачених у цій Політиці конфіденційності, Розумний.укр має попередньо повідомити про це Корустувача шляхом направлення повідомлення електронною поштою. При цьому Користувач має право відмовитися від передачі його персональних даних.

Розумний.укр використовує узагальнену інформацію щодо Користувачів у адміністративних цілях, а також може з будь-якою метою використовувати або ділитися з третіми особами узагальненими даними, що не містять персональних даних Користувачів.

Час збереження персональних даних та іншої інформації щодо Користувачів

Персональні дані, надані Користувачем, зберігаються протягом 5 (п'яти) років. Якщо Користувач бажає, щоб його інформація була видалена з системи Розумний.укр до спливу цього строку, він може направити відповідний запит через контактну форму: зв'яжіться з нами.

Захист персональних даних та іншої інформації

Розумний.укр вживає необхідні заходи безпеки для захисту персональних даних та іншої інформації Користувачів від несанкціонованого доступу або несанкціонованих змін, від розголошення або знищення. Для досягнення цієї цілі Розумний.укр проводить відповідні фізичні, електронні та адміністративні процедури. Хоча жодна комп'ютерна система не є цілком безпечною, Розумний.укр вживає всіх необхідних заходів для змененшення ймовірності виникнення проблем з безпекою.

Місцезнаходження обчислювальних потужностей

Персональні дані та інша інформація можуть зберігатися за межами України, оскільки Розумний.укр залишає за собою право співпрацювати із закордонними хостинг-провайдерами. Користувач повідомлений і погоджується, що крім чинного законодавства України можуть також застосовуватися додаткові норми і правила, в залежності від місцезнаходження обчислювальної техніки Розумний.укр або Виконавців.

Реклама третіх сторін

Реклама, яку Користувач може бачити на Сайті, надається Розумний.укр або партнерами по рекламі. Партнери по рекламі можуть встановлювати куки. Це дозволяє нашим партнерам розпізнавати комп'ютер Користувача кожного разу, коли вони надсилають йому рекламу. Таким чином, партнери по рекламі можуть збирати інформацію про місцезнаходження користувача або інших осіб, які використовують комп'ютер Користувача, і визначити, якою рекламою Користувач зацікавився у минулому (натиснувши на неї). Це дозволяє рекламним партнерам надавати Користувачу цільову рекламу, яка, на їхню думку, буде найбільш цікавою для Користувача. Розумний.укр не має доступу до куків або контролю над куками, котрі можуть бути розміщені серверами рекламних партнерів.

Сторонні постачальники реклами, в тому числі Google, використовують куки для показу реклами на основі попередніх відвідувань Користувача Сайту.

Користувач може відмовитися від використання куків сервісом Google, через налаштування Google на сторінці "Відмова від реклами".

Ці положення конфіденційності поширюються на використання куків Сайту, і не поширюються на використання куків будь-яким з його рекламодавців.

Вибір e-mail або відмова від нього

Якщо Ви отримали листа з Сайту, але хотіли б не отримувати від нас листи надалі, Ви можете зв'язатися з нами і викласти своє прохання. Ми зробимо все можливе, щоб відписати Вас від e-mail розсилки в найкоротший термін, максимум до десяти робочих днів після того, як ми розглянули Ваше прохання.

Дитяча конфіденційність та батьківський контроль

Ми не вимагаємо ніяких персональних даних чи інформації про дітей. Якщо Вам ще не виповнилося 18 років, Ви не маєте права користуватися Сайтом. Батькам потрібно знати, що існують інструменти батьківського контролю, доступні в мережі Інтернет, котрі можна використовувати для захисту дітей від отримання інформації в Інтернеті без дозволу батьків, або для захисту від доступу до матеріалів, які є шкідливими для неповнолітніх.

Посилання

Сайт може містити посилання з інших веб-сайтів і на інші веб-сайти. Будь ласка, майте на увазі, що дана Політика конфіденційності не поширюється на такі веб-сайти, і що персональні дані та інша інформація, яку Ви надаєте або яка може бути взята від Вас будь-яким іншим сайтом, не буде оброблена згідно з положеннями, викладеними у даній Політиці конфіденційності. Розумний.укр не несе відповідальності за політику конфіденційності інших сайтів. Ми просимо Вас пам'ятати про це, коли Ви залишите наш Сайт, а також просимо ознайомитися з політикою конфіденційності кожного сайту, який збирає персональні дані чи іншу інформацію. Дана Політика конфіденційності стосується тільки інформації, зібраної нами у зв'язку з роботою Сайту і наданням послуг Розумний.укр.

Відповідальність за безпеку

Погоджуючись з Правилами користування Сайту і Політикою конфіденційності, Ви погоджуєтесь, що ніяка передача даних через Інтернет не є цілком безпечною. Ми не можемо обіцяти або гарантувати безпеку будь-якої інформації, яку Ви нам надаєте. Ви надаєте нам інформацію на свій страх і ризик.

Повідомлення про зміни

Розумний.укр залишає за собою право вносити зміни у дану Політику конфіденційності у разі необхідності, на свій розсуд. Якщо у майбутньому дана Політика конфіденційності буде змінена, то такі зміни будуть застосовуватися тільки до інформації, зібраної після того як нова Політика конфіденційності набула чинності. Ваше подальше використання Сайту означає Вашу згоду з Політикою конфіденційності, у такому вигляді, у якому вона подана на Сайті.

Контактна інформація

Якщо у Вас є будь-які питання, зауваження, пропозиції щодо даної Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами.